Booking.com

Punta Cana 

Algemeen:
Punta Cana is gelegen in het zuidoosten van de Dominicaanse Republiek en meer bepaald in de provincie La Altagracia. Punta Cana is bij toeristen populair omwille van verschillende redenen. Allereerst is er natuurlijk de in de omgeving gelegen internationale luchthaven, maar daarnaast is er natuurlijk ook de goede infrastructuur van het gebied. Punta Cana is immers één van de weinige plaatsen op het eiland waar het hele jaar door elektriciteit en stromend water beschikbaar is. Veel van de luxe hotels zijn eveneens in deze regio terug te vinden.

Activiteiten:
Er mogen dan weinig bezienswaardigheden in Punta Cana terug te vinden zijn (in vergelijking met andere gebieden op het eiland althans), maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de vele activiteiten die u hier kunt ondernemen. Denk hierbij maar eens aan duiken en snorkelen, maar ook aan windsurfen en zeilen. De prachtige zandstranden waar deze omgeving zo bekend om staat zorgen er tot slot voor dat iedereen hier een deugddoende en ontspannende vakantie kan beleven.

Renova Spa:
Liefhebbers van wellness kunnen in Punta Cana natuurlijk in eerste instantie terecht in de vele hotels die hier terug te vinden zijn. Velen van deze hotels bieden immers uitstekende massages aan en sommigen zijn zelfs voorzien van een jacuzzi. Wanneer u niet genoeg kunt krijgen van wellness kunt u eveneens een bezoekje brengen aan de in omgeving gelegen Renova Spa. Vooral voor de echte levensgenieters is dit absolute één van de niet te missen plaatsjes op het eiland.

La Cana Golf Course:
De Dominicaanse Republiek, en dan nog in het bijzonder Punta Cana, wordt maar wat vaak bezocht door golfliefhebbers. Het in de directe omgeving gelegen La Cana Golf Course is werkelijk prachtig en biedt golvers zonder enige twijfel de tijd van hun leven. Golfen in een paradijselijke omgeving onder een stralende zon? Het kan in Punta Cana!

Kaart:


Grotere kaart weergeven 


Het weer in Punta Cana: