Booking.com

Boeken

De Dominicaanse Republiek is bij Belgen en Nederlands niet voor niets één van de meest favoriete vakantiebestemmingen. De prachtige straden, het heerlijke klimaat en de schitterende hotels zorgen er dan ook voor dat toeristen alles voor handen hebben om een aangename en ontspannen vakantie te beleven. De interesse die reizigers in de Dominicaanse Republiek hebben gesteld gedurende verschillende jaren heeft er voor gezorgd dat er ook een flink aantal boeken over op de markt zijn gebracht. Op deze pagina kunt u in ieder geval een overzicht terugvinden van een aantal reisgidsen over de Dominicaanse Republiek.

Dominicus Dominicaanse Republiek
De Dominicus reisgidsen hoeven in principe maar weinig uitleg meer. Iedere fervente reiziger kent deze reisgidsen zonder enige twijfel. Ze laten de lezer niet alleen kennismaken met de geschiedenis van het land welke men wil gaan bezoeken, maar ook met de bezienswaardigheden, informatie over het weer en klimaat, etc. De Dominicus reisgidsen vormen dan ook stuk voor stuk een zeer compleet naslagwerk dat zowel interessant is voor reizigers als voor wie gewoon geïnteresseerd is in het land.

Dominicaanse Republiek Wat & Hoe?
De formule van de Wat & Hoe reisgidsen is bijzonder straight to the point. Wat moet u tijdens uw vakantie in de Dominicaanse Republiek echt gezien hebben? Wat zijn met andere woorden de pareltjes en wat kunt u eigenlijk best wel achterwege laten. Tel daarbij op dat er ook handige tips worden gegeven over hoe u een bepaalde bezienswaardigheid het beste bezoekt en hoe u er voor zorgt dat u geen uren lang dient aan te schuiven in de wachtrijen en u heeft met de Wat & Hoe gids een niet te missen reispartner!

WereldWijzer Dominicaanse Republiek
De WereldWijzer reisgidsen combineren het beste van twee werelden. Reizigers zullen het aanbod aan actuele informatie over bezienswaardigheden en dergelijke zeker weten te smaken terwijl liefhebbers van de Dominicaanse Republiek hun hart zullen kunnen ophalen aan de vele achtergrondverhalen. Neem bijvoorbeeld gerust maar eens een kijkje in de boeiende geschiedenis van de Dominicaanse Republiek! Verder zijn de WereldWijzer reisgidsen altijd voorzien van duidelijke kaarten en aardige fotografie welke u nog een duidelijker beeld kunnen geven over uw vakantiebestemming.

ANWB Extra Dominicaanse Republiek
De ANWB Extra is de voorbije jaren als (kleine) reisgids zeer snel in populariteit toegenomen. De ANWB Extra Dominicaanse Republiek bevat opnieuw een zeer uitgebreid aanbod aan allerhande interessante reisinformatie. Zoals we van de reisgidsen langzaam maar zeker mogen aannemen is er opnieuw een zeer gedetailleerde en leuke kaart terug te vinden en worden er u opnieuw enkele zeer interessante tips gegeven die u bij een bezoek aan de Dominicaanse Republiek zeker niet over het hoofd mag zien!

Merian Live Dominicaanse Republiek
De compacte Merian Live reisgidsen vormen sinds jaar en dag eveneens een vaste waarde in de wereld van de reisgidsen. Ook de Merian Live Dominicaanse Republiek staat opnieuw boordevol interessante informatie en leuke weetjes. Deze beperken zich niet alleen tot de bezienswaardigheden en standaard achtergrondinformatie zoals de geschiedenis van het land, maar berichten ook over de gewoonten op vlak van bijvoorbeeld eten en drinken. Een zeer mooie hoeveelheid aan informatie in een zeer compact formaat!

Marco Polo Dominicaanse Republiek
De Marco Polo Dominicaanse Republiek is een leuke en compacte reisgids welke reizigers heel wat interessante informatie te vertellen heeft. Er zijn natuurlijk zoals steeds de bekende insider tips, maar daarnaast wordt er ook dieper ingegaan op het gebied van bijvoorbeeld cultuur en geeft de gids u tips om 24 uur non stop actie en avontuur te beleven! Ook voor wie low budget wil reizen geeft de gids heel wat interessante informatie!

Nelles Gids Dominicaanse Republiek
De Nelles Gids Dominicaanse Republiek is een beetje de vreemde eend in de bijt. Hoewel iedereen thuis wel een Nelles Gids heeft liggen over één of ander uitzonderlijk vakantieland moet hij toch nog altijd onderdoen voor de andere grote namen. Toch raden we de Nelles Gids Dominicaanse Republiek zeker en vast aan. Ook voor wie een bezoek wil brengen aan Santo Domingo staan er heel wat interessante weetjes in. We raden hem niet aan als alleenstaande reisgids, maar hij kan zeker een mooie aanvulling vormen!