Booking.com

Hotels

Wanneer u op reis wil gaan naar de Dominicaanse Republiek zult u niet alleen een vliegticket moeten regelen, maar ook een hotel om in te overnachten. De Dominicaanse Republiek beschikt over een uitgebreid aanbod aan hotels dat u een waaier van mogelijkheden biedt. U vindt er immers niet alleen gewone 3-sterrenhotels terug, maar ook luxueuze 4 en zelfs 5-sterrenhotels die voldoen aan de hedendaagse normen. Om u alvast een beetje op weg te helpen bieden we u op deze pagina een overzicht van enkele populaire hotels in de Dominicaanse Republiek. Voor meer informatie of om het hotel te boeken kunt u onderaan de omschrijving de verwijzing naar touroperator Neckermann terugvinden. Wenst u graag ervaring met het hotel te lezen? Klik dan op "lees ervaringen met dit hotel" onder de afbeelding. We wensen u veel plezier met het uitzoeken van uw hotel! 

Hotel Be Live Canoa **** (Punta Cana)

Hotel Be Live Canoa is gelegen in een rustige en groene omgeving in het bij toeristen populaire Punta Cana. Hotel Be Live Canoa is een 4-sterrenhotel en gelegen aan het zandstrand van Bayahibe. U bevindt zich hier logischerwijs ook dichtbij het populaire en gelijknamige vissersdorpje. Hou er wel rekening mee dat het hotel op zo'n 90 kilometer van de luchthaven van Punta Cana is gelegen. Bezoekers die kennis willen maken met de natuur op het Caribische eiland kunnen een bezoekje brengen aan het in de directe omgeving gelegen nationaal park "del Este". Het Hotel Be Live Canoa telt in totaal 532 kamers en beschikt over een wellnesscentrum.
 


Iberostar Dominicana **** (Punta Cana)

Het Iberostar Dominicana is een populair en prestigieus hotel in Punta Cana dat is gelegen vlak aan het zandstrand van Bavaro. Het hotel is gelegen op een afstand van zo'n 54 kilometer van Higuey en op een afstand van 22 kilometer van de luchthaven van Punta Cana. Het Iberostar Dominicana hotel bestaat uit 346 kamers en vormt één geheel samen met het Iberostar Punta Cana. U kunt als gast gebruikmaken van de faciliteiten van beide hotels. Verder beschikt het domein van het hotel over een Caribisch winkelstraatje, een klein marktje en een prachtige tuin van 30.000 vierkante meter. Het hotel is daarnaast eveneens uitgerust met twee openluchtzwembaden en een wellnesscentrum.
 


Iberostar Bavaro Resort ***** (Punta Cana)

Het Iberostar Bavaro Resort is een subliem 5-sterrenhotel dat is gelegen aan het zandstrand van Playa Bavaro. Het hotel is gelegen op een afstand van 20 kilometer van de luchthaven van Punta Cana en beschikt over 598 juniorsuites en 75 bungalows met 2 verdiepingen. U verblijft als gast in dit hotel op basis van all inclusive. Het Iberostar Bavaro Resort beschikt over een prachtige tuin, een openluchtzwembad en natuurlijk vindt u er ook diverse winkeltjes en een minimarkt terug. De liefhebbers van wellness kunnen er gebruikmaken van een jacuzzi terwijl duikers kunnen rekenen op een gratis introductie in het zwembad. Er is eveneens animatie voorzien.
 


Iberostar Grand Hotel Bavaro ***** (Punta Cana)

Het Iberostar Grand Hotel Bavaro is gelegen op zo'n 20 kilometer van de luchthaven van Punta Cana en meteen aan het zandstrand van Playa Bávaro. Dit prachtige 5-sterrenhotel beschikt over 274 junior suites en is voorbehouden voor personen van 18 jaar of ouder. Het Iberostar Grand Hotel Bavaro beschikt verder over drie openluchtzwembaden waarvan één is uitgerust met een jacuzzi. Daarnaast kunt u in het wellnesscentrum van dit hotel genieten van een deugddoende massage. Verder ontspannen doet u dan weer in één van de ligzetels van het hotel. Gasten beschikken in het Iberostar Grand Hotel Bavaro eveneens over gratis draadloos internet.
 


Tropical Casa Laguna Resort *** (Puerto Plata)

Het Tropical Casa Laguna Resort is een 3-sterrenhotel dat is gelegen op zo'n 20 kilometer van de luchthaven van Puerto Plata. Het Tropical Casa Laguna Resort kenmerkt zich een tropsich karakter en wordt door middel van een weg gescheiden van het zandstrand van Cabarete. Het hotel beschikt over 164 kamers en 4 openluchtzwembaden. Naar Tropical Casa Laguna Resort komt u om te relaxen. Het hotel beschikt immers eveneens over een jacuzzi waarin het heerlijk vertoeven is. Het Tropical Casa Laguna Resort beschikt over een restaurant met terras aan het strand en een pool- en beachbar. U kunt er verblijven op basis van half pension of all inclusive.
 


Caribe Club Princess Beach Resort **** (Punta Cana)

Caribe Club Princess Beach Resort & Spa is gelegen direct aan een zandstrand en op amper 20 minuten rijden van de luchthaven van Punta Cana. Caribe Club Princess Beach Resort & Spa is een luxeus hotel dat beschikt over 355 kamers en is voorzien van een discotheek en minimarkt. U kunt er daarnaast heerlijk vetoeven in de aanwezige tuin of genieten in het wellnesscentrum waar u één van de vele beschikbare massage kunt ondergaan. Als gast van Caribe Club Princess Beach Resort & Spa krijgt u eveneens toegang tot alle faciliteiten van het hotel Tropical Princess. Het Caribe Club Princess Beach Resort & Spa is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar luxe.