Booking.com

Vliegtickets

De Dominicaanse Republiek is een bestemming die redelijk ver van huis ligt. Indien u een vakantie naar de Dominicaanse Republiek wenst te ondernemen bent u dan ook verplicht om gebruik te maken van het vliegtuig. Op deze pagina voorzien we u graag van meer informatie over de vluchten van en naar de Dominicaanse Republiek. Hou er rekening mee dat de prijzen sterk afhankelijk kunnen zijn van de maatschappij waarmee u beslist te vliegen.

Vluchten van en naar België:

1.) Iberia
De Spaanse nationale luchtvaartmaatschappij Iberia vliegt van Zaventem via één tussenstop in Madrid naar de Dominicaanse Republiek. Op de heenvlucht duurt de vlucht in de meeste gevallen zo'n 10 uur. De terugvlucht duurt anderhalf uur langer, namelijk 11 uur en 30 minuten.
Website: www.iberia.com

2.) Delta Air Lines
De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Delta Air Lines vliegt vanaf Zaventem via één tussenstop (meestal in New York). Voor de heenreis dient u rekening te houden met een vlucht van zo'n 11 uur. Voor de terugvlucht mag daar nog eens twee uur extra aan toegevoegd worden. U mag rekenen op een prijs van tussen de 800 en 900 euro voor een vlucht heen en terug. De prijs is natuurlijk wel afhankelijk van de periode waarin u wenst te boeken.
Website: www.delta.com

3.) Continental Airlines
De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij Continental Airlines vliegt van Brussel via een tussenlanding in New York door naar Santo Domingo in de Dominicaanse Republiek. Continental Airlines staat bekend als een zeer goede en betrouwbare luchtvaartmaatschappij. U mag voor de heen en terugvlucht eveneens rekening houden met een prijs tussen de 800 en 900 euro. Opnieuw dient u rekening te houden met de periode waarin u wenst te boeken.
Website: www.continental.com

4.) Jetairfly
Jetairfly vliegt van Zaventem rechtstreeks naar Punta Cana en Puerto Plata in de Dominicaanse Republiek. Een rechtstreekse vlucht duurt ongeveer negen uur. Doorgaans is vliegen met Jetairfly wel goedkoper dan een vlucht boeken met bijvoorbeeld Delta, Continental of Iberia. De vluchten mogen dan standaard rechtstreeks zijn, het kan voorkomen dat er voor één van de vluchten alsnog wordt gekozen voor een tussenlanding.
Website: www.jetairfly.com  


Vluchten van en naar Nederland:

1.) Iberia
Iberia vliegt niet alleen vanuit Zaventem, maar ook vanuit Amsterdam met een tussenlanding in Madrid naar Santo Domingo. Voor de heenvlucht dient u rekening te houden met een vluchtduur van 10 uur en 25 minuten. Op de terugvlucht doet u er wel zo'n 11 uur en 45 minuten over. U dient rekening te houden met een prijs (afhankelijk van de periode) tussen de 800 en 900 euro.
Website: www.iberia.com

2.) Delta Airlines
Delta Airlines vliegt vanuit Zaventem via een tussenlanding in het Amerikaanse New York door naar Santo Domingo. De heenvlucht heeft een tijdsduur van zo'n 11 uur en 25 minuten. De terugvlucht duurt zo'n dikke 13 uur. Ook voor een vlucht met Delta Airlines vanuit Zaventem naar Santo Domingo met een tussenlanding in New York dient u rekening te houden met een prijs van zo'n 800 a 900 euro.
Website: www.delta.com

3.) Martinair
Afhankelijk van de periode waarin u een vlucht boekt vliegt Martinair rechtstreeks van Amsterdam naar Punta Cana in de Dominicaanse Republiek. De heenreis duurt in dat geval zo'n 9 uur en 30 minuten. Een eventuele tussenlanding wordt meestal ingepland in de terugvlucht. De vlucht duurt dan alles samen zo'n 11 uur en 45 minuten.
Website: www.martinair.com